www.infoglobe.cz » Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Podmínky ochrany osobních údajů

 

I. Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle č. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen GDPR) je firma Heling s.r.o., IČ: 27886905 se sídlem Jirčanská 192/12, Praha 4 (dále jen „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou

Adresa: Jirčanská 192/12, 142 00  Praha 4

Email: info@infoglobe.cz

  1. Osobními údaji klienta se rozumí jméno, příjmení, email a korespondenční adresa.

 

II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které mu klient poskytl nebo které získal na základě plnění objednávky klienta.

 

III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
  1. Účelem zpracování osobních údajů je

 

IV. Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje po dobu pěti let, nebo po dobu než je ze strany klienta souhlas se zpracováním údajů odvolán, nejméně však po dobu nutnou k výkonu povinností a práv vyplývajících ze smluvního vztahu mezi klientem a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů.
  2. Po uplynutí této doby správce osobní údaje vymaže.

 

V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
  1. Správce nebude předávat osobní údaje do třetí země (mimo EU) ani mezinárodní organizaci.

 

VI. Práva klienta

  1. Za podmínek stanovených v GDPR má klient právo
  1. Dále má klient právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domnívá, že bylo porušeno jeho právo na ochranu osobních údajů.

VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů zcela v souladu s GDPR.
  2. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII. Závěrečná ustanovení

  1. Zasláním fotografie do soutěže přes formulář na webu Infoglobe a zaškrtnutím příslušného pole klient potvrzuje, že je seznámen s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímá.
  2. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře a zaškrtnutím příslušného pole klient potvrzuje, že je seznámen s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímá.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Dojde-li k tomu, novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na webu Infoglobe.cz.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 1. 5. 2018.

Lokace:

Česká republika
Kalendář akcí:

PoÚtStČtSoNe
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Partner:

Vyžaduje Adobe Flash Player

Partneři:

I díky vám jsme získali certifikát:

Dôveryhodná firma 2017

 

Fotosoutěž:

Jarní výlet

1. 3. – 30. 4. 2018
1. cena:
Kniha Česko v kostce z internetového knihkupectví bux.cz
2. cena:
Průvodce po Kalábrii - Film o krásách regionu na DVD + podrobná turistická mapa
1. cena redakce:
Voucher v hodnotě 2000 Kč na ubytování ve Wellness hotelu Vyhlídka**** v Náchodě
2. cena redakce:
Roční předplatné časopisu Příroda z vydavatelství Extra Publishing
3. cena redakce:
Kniha Jak si užít cestování z nepřeberné nabídky cestovatelských knih Knižního klubu

Aktuální stavy řek:

Aktuální informace o stavu vody na českých řekách můžete sledovat ZDE

Aktuality:

24.4.2018
Letošní jarní etapa Flory Olomouc zahájí oslavy 60. výročí květinových výstav v Olomouci a ponese narozeninový název Pugét pro Floru. Potrvá od čtvrtka 23. do neděle 26. dubna. Kytice doslova zaplaví prostor celého pavilonu. V netradičních prostorových instalacích se budou vznášet nad hlavami a umožní vám tak jedinečný kontakt s exponáty.

23.4.2018
I letos se v Bratislavě uskuteční městský open air festival Bratislavský majáles, který s sebou přinese hudebně-kulturní program s ohromným ohňostrojem na Dunaji.

22.4.2018
Oblastní organizace cestovního ruchu (OOCR) „ŠARIŠ“ – Bardějov zaznamenala i v roce 2017 růst návštěvnosti turistických provozů a zařízení v regionu, kde působí. Návštěvnost se zvýšila o téměř 6 % a dosáhla 52 492 osob. Počet přenocování těchto turistů se zvýšil o 4,3 %. Průměrně strávil jeden turista v regionu šest nocí.
Archiv aktualit

Důležité informace:

Informace a upozornění před cestovaním do zahraničí najdete ZDE.

Každý týden na facebooku nová soutěž o knižní ceny! Přidejte se a
soutěžte!

Destinace měsíce – KAMBODŽA:

Nejčtenější články:

Mobilní aplikace:

aplikácia Infoglobe

stiahnuť zadarmo pre Androidstiahnuť zadarmo pre iPhone

 

 

Interaktivní katalogy:

dnes:úterý 24. 4. 2018
svátek:Jiří
dnes:
úterý 24.4.
22 °C
zítra:
středa 25.4.
23 °C