www.infoglobe.cz » Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Podmínky ochrany osobních údajů

 

I. Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle č. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen GDPR) je firma Heling s.r.o., IČ: 27886905 se sídlem Jirčanská 192/12, Praha 4 (dále jen „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou

Adresa: Jirčanská 192/12, 142 00  Praha 4

Email: info@infoglobe.cz

  1. Osobními údaji klienta se rozumí jméno, příjmení, email a korespondenční adresa.

 

II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které mu klient poskytl nebo které získal na základě plnění objednávky klienta.

 

III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
  1. Účelem zpracování osobních údajů je

 

IV. Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje po dobu pěti let, nebo po dobu než je ze strany klienta souhlas se zpracováním údajů odvolán, nejméně však po dobu nutnou k výkonu povinností a práv vyplývajících ze smluvního vztahu mezi klientem a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů.
  2. Po uplynutí této doby správce osobní údaje vymaže.

 

V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
  1. Správce nebude předávat osobní údaje do třetí země (mimo EU) ani mezinárodní organizaci.

 

VI. Práva klienta

  1. Za podmínek stanovených v GDPR má klient právo
  1. Dále má klient právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domnívá, že bylo porušeno jeho právo na ochranu osobních údajů.

VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů zcela v souladu s GDPR.
  2. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII. Závěrečná ustanovení

  1. Zasláním fotografie do soutěže přes formulář na webu Infoglobe a zaškrtnutím příslušného pole klient potvrzuje, že je seznámen s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímá.
  2. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře a zaškrtnutím příslušného pole klient potvrzuje, že je seznámen s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímá.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Dojde-li k tomu, novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na webu Infoglobe.cz.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 1. 5. 2018.

Lokace:

Česká republika
Kalendář akcí:

Partneři:

I díky vám jsme získali certifikát:

Dôveryhodná firma 2017

 

Fotosoutěž:

Mezi květy

1. 3. – 30. 4. 2020
1. cena:
Kniha Krkonoše zámé i neznámé z Knižního klubu
2. cena:
Kniha Putování českou přírodou z Knižního klubu
Cena redakce:
Víkendový pobyt pro 2 osoby se snídaní a neomezeným vstupem do wellness v hotelu Zlatý Lev**** v Žatci!

Aktuální stavy řek:

Aktuální informace o stavu vody na českých řekách můžete sledovat ZDE

Aktuality:

6.4.2020
V těchto dnech byla předána společná nominace tradice spojené s chovem koní plemene lipicán na Reprezentativní seznam nemateriálního kulturního dědictví lidstva UNESCO. To by mělo být i ochranou jednoho z nejstarších kulturních plemen koní chovaných v Evropě.
5.4.2020
Před pár dny jsme vám přinesli informace o virtuálních procházkách po muzeích nebo galeriích a dnes budeme v tomto trendu pokračovat. Tentokrát vám představíme vizuálně i poslechově úžasnou virtuální turistiku po amerických národních parcích.

4.4.2020
Přinášíme vám pár tipů, kam se vydat v Jihočeském kraji do přírody, když památky, muzea a galerie zůstávají zavřené. Rozlohou druhý největší kraj České republiky pokrývají šumavské lesy, vodní plochy, vyhlídky a naučné stezky.
Archiv aktualit

Důležité informace:

Informace a upozornění před cestovaním do zahraničí najdete ZDE (včetně výskytu koronavirus COVID-19).

Každý týden na facebooku nová soutěž o knižní ceny! Přidejte se a
soutěžte!

Destinace měsíce - BRAZÍLIE a SALVADOR:

Brazília, Salvádor

TIPY NA VÝLETY V BRAZÍLII a SALVADORU:

 

BRAZÍLIE:

Paraty – bez aut

Rio de Janeiro – divoký karneval a krásné pláže (I., II.)

Amazonie – cesta do pralesa

Manaus: Paříž Jižní Ameriky

Z Uruguaye do Porto Alegre

 

SALVADOR:

Alegría – cesta k laguně

Joya de Cerén a San Salvador

 

Vše důležité, co byste o Brazílii měli vědět, najdete zde a o Salvadoru zde.

Nejčtenější články:

Mobilní aplikace:

aplikácia Infoglobe

stiahnuť zadarmo pre Androidstiahnuť zadarmo pre iPhone

 

 

Interaktivní katalogy:

dnes:pondělí 6. 4. 2020
svátek:Vendula
dnes:
pondělí 6.4.
20 °C
zítra:
úterý 7.4.
18 °C