www.infoglobe.cz » Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Podmínky ochrany osobních údajů

 

I. Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle č. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen GDPR) je firma Heling s.r.o., IČ: 27886905 se sídlem Jirčanská 192/12, Praha 4 (dále jen „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou

Adresa: Jirčanská 192/12, 142 00  Praha 4

Email: info@infoglobe.cz

  1. Osobními údaji klienta se rozumí jméno, příjmení, email a korespondenční adresa.

 

II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které mu klient poskytl nebo které získal na základě plnění objednávky klienta.

 

III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
  1. Účelem zpracování osobních údajů je

 

IV. Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje po dobu pěti let, nebo po dobu než je ze strany klienta souhlas se zpracováním údajů odvolán, nejméně však po dobu nutnou k výkonu povinností a práv vyplývajících ze smluvního vztahu mezi klientem a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů.
  2. Po uplynutí této doby správce osobní údaje vymaže.

 

V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
  1. Správce nebude předávat osobní údaje do třetí země (mimo EU) ani mezinárodní organizaci.

 

VI. Práva klienta

  1. Za podmínek stanovených v GDPR má klient právo
  1. Dále má klient právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domnívá, že bylo porušeno jeho právo na ochranu osobních údajů.

VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů zcela v souladu s GDPR.
  2. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII. Závěrečná ustanovení

  1. Zasláním fotografie do soutěže přes formulář na webu Infoglobe a zaškrtnutím příslušného pole klient potvrzuje, že je seznámen s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímá.
  2. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře a zaškrtnutím příslušného pole klient potvrzuje, že je seznámen s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímá.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Dojde-li k tomu, novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na webu Infoglobe.cz.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 1. 5. 2018.


Lokace:

Česká republika
Kalendář akcí:

PoÚtStČtSoNe
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Partneři:

I díky vám jsme získali certifikát:

Dôveryhodná firma 2017

 

Fotosoutěž:

Slunečná dovolená

1. 7. – 31. 8. 2021
1. cena:
Letní čtení s vydavatelstvím CBS v podobě obrazové publikace
2. cena:
Letní čtení s Dajamou v podobě turistického průvodce
1. cena redakce:
Letní balíček překvapení od portálu Infoglobe
2. cena redakce:
Unikátní čokoláda s Vincentkou
3. cena redakce:
Výběr legendárních turistických map VKÚ

Aktuální stavy řek:

Aktuální informace o stavu vody na českých řekách můžete sledovat ZDE

Aktuality:

4.8.2021
Radostná zpráva došla od Výboru světového dědictví organizace OSN pro výchovu, vědu a kulturu, která jen před pár dny zařadila do seznamu UNESCO rovnou dvě české památky.
3.8.2021
Svezte se historickými tatranskými tramvajemi typu Kometa z roku 1912 nebo Trojčata z roku 1969, a to každou sobotu (Trojčata) i neděli (Kometa) během celé letní sezony 2021.

31.7.2021
Děti, vezměte své rodiče i prarodiče na prohlídku!
Archiv aktualit

Důležité informace:

Informace a upozornění před cestovaním do zahraničí najdete ZDE (včetně výskytu koronavirus COVID-19).

Každý týden na facebooku nová soutěž o knižní ceny! Přidejte se a
soutěžte!

TOP 5 MÍST v Maďarsku:

Maďarsko

Přinášíme vám městské tipy na výlety, které které stojí za to vidět.

 

Městečko Mosonmagyaróvár

Královské město Székesfehérvár

Ostřihom není jen známá bazilika

Lázeňské městečko Hévíz

Budapešť - tepající metropole na Dunaji

 

Pokud hledáte ještě více cestovatelsky atraktivních míst, tak se inspirujte ZDE.

Nejčtenější články:

Mobilní aplikace:

aplikácia Infoglobe

stiahnuť zadarmo pre Androidstiahnuť zadarmo pre iPhone

 

 

Interaktivní katalogy:

dnes:čtvrtek 5. 8. 2021
svátek:Kristián
dnes:
čtvrtek 5.8.
17 °C
zítra:
pátek 6.8.
20 °C