www.infoglobe.cz » Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Podmínky ochrany osobních údajů

 

I. Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle č. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen GDPR) je firma Heling s.r.o., IČ: 27886905 se sídlem Jirčanská 192/12, Praha 4 (dále jen „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou

Adresa: Jirčanská 192/12, 142 00  Praha 4

Email: info@infoglobe.cz

  1. Osobními údaji klienta se rozumí jméno, příjmení, email a korespondenční adresa.

 

II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které mu klient poskytl nebo které získal na základě plnění objednávky klienta.

 

III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
  1. Účelem zpracování osobních údajů je

 

IV. Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje po dobu pěti let, nebo po dobu než je ze strany klienta souhlas se zpracováním údajů odvolán, nejméně však po dobu nutnou k výkonu povinností a práv vyplývajících ze smluvního vztahu mezi klientem a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů.
  2. Po uplynutí této doby správce osobní údaje vymaže.

 

V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
  1. Správce nebude předávat osobní údaje do třetí země (mimo EU) ani mezinárodní organizaci.

 

VI. Práva klienta

  1. Za podmínek stanovených v GDPR má klient právo
  1. Dále má klient právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domnívá, že bylo porušeno jeho právo na ochranu osobních údajů.

VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů zcela v souladu s GDPR.
  2. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII. Závěrečná ustanovení

  1. Zasláním fotografie do soutěže přes formulář na webu Infoglobe a zaškrtnutím příslušného pole klient potvrzuje, že je seznámen s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímá.
  2. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře a zaškrtnutím příslušného pole klient potvrzuje, že je seznámen s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímá.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Dojde-li k tomu, novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na webu Infoglobe.cz.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 1. 5. 2018.


Lokace:

Česká republika
Kalendář akcí:

Partneři:

I díky vám jsme získali certifikát:

Dôveryhodná firma 2017

 

Fotosoutěž:

Podzimní atmosféra

31. 8. – 31. 10. 2021
1. cena:
Knižní průvodce z vydavatelství Dajama
2. cena:
Obrazová publikace z vydavatelství CBS + mapa
3. cena:
Festivalový balíček Infofest 2021
1. cena redakce:
Krásný šperk od Zlatnictví MILI
2. cena redakce:
Dárková kazeta Vincentka + respirátory FFP2
3. cena redakce:
Vstupenka na ONLINE cestovatelskou besedu od Cestovatelská kina (jen pro SR)

Aktuální stavy řek:

Aktuální informace o stavu vody na českých řekách můžete sledovat ZDE

Aktuality:

23.10.2021
Rok 2021 byl Evropskou unií vyjmenovaný za Evropský rok železnic. Při této příležitosti se konaly (jú) víceré přeshraniční akce, workshopy i výstavy. Součástí roku železnic je i možnost získat bezplatnou železniční permanentku.
20.10.2021
V pořadí 16. ročník festivalu Horyzonty se tento rok uskuteční v termínu od 11. do 13. listopadu 2021. Trenčanský festival divákům představí filmy v tradičním hávu, v podobě promítání v kinosálu, ale po pozitivní zkušenosti a příznivých diváckých ohlasech z minulého roku, si můžou festivalový program prohlédnout diváci i online.
19.10.2021
Transparency International Slovensko spustilo zajímavý projekt, který se zaměřuje na podporu férového podnikání a etického nakupování. V úvodní fázi se zaměřuje na hotelový sektor, ale v budoucnosti má ambice se rozšířit i na jiné segmenty trhu, například na sektor lázeňství, stravovacích služeb a podobně.
Archiv aktualit

Důležité informace:

Informace a upozornění před cestovaním do zahraničí najdete ZDE (včetně výskytu koronavirus COVID-19).

Každý týden na facebooku nová soutěž o knižní ceny! Přidejte se a
soutěžte!

TOP 5 MÍST na Ukrajině :

Ukrajina

Přinášíme vám městské tipy na výlety, které které stojí za to vidět.

 

Pripjať – město ruin a duchů

Lvov – chutě, vůně a tóny západní Ukrajiny

Kyjev – Starobylá metropole

Zakarpatská oblast – místní turistika

Užhorod – ráj prvorepublikové architektury

 

Pokud hledáte ještě více cestovatelsky atraktivních míst, tak se inspirujte ZDE.

Nejčtenější články:

Mobilní aplikace:

aplikácia Infoglobe

stiahnuť zadarmo pre Androidstiahnuť zadarmo pre iPhone

 

 

Interaktivní katalogy:

dnes:sobota 23. 10. 2021
svátek:Teodor
dnes:
sobota 23.10.
9 °C
zítra:
neděle 24.10.
8 °C

TIP: Mobilní aplikace INFOGLOBE je pro vaše zařízení ke stažení ZDE.

X

TIP: Mobilní aplikace INFOGLOBE je pro vaše zařízení ke stažení ZDE.

X